top of page
HSW%20MUSTA_edited.png

Oletko innoissasi oleva lajin parissa aloitteleva tai jo lajin harrastaja, mutta sinua ei välttämättä kiinnosta ryhmätunneilla treenaaminen, ja kaipaat opastusta lajin progressiiviseen harjoitteluun, tai tukea pitkäntähtäimen tavoitteisiisi, kuten esimerkiksi Front Leverin tai Muscle upin harjoittelemiseen? Helsingin Street Workout tarjoaa myös yksilövalmennusta eri toimipaikoissa, jotta sinunkin olisi mahdollista saavuttaa treenitavoitteesi ja mahdottomalta tuntuvat unelmiesi liikkeet!

Me olemme tehneet virheet puolestasi, käyttänyt aikaa lajin tutkimiseen ja kehittänyt tehokkaimmat ja turvallisimmat tavat kehittyä. Oli tavoitteenasi Muscle up, tai jopa Front Lever, todella kova fyysinen kunto, tai vain uusi terveellinen elämäntapa, jossa samanaikaisesti opit käyttämään omaa kehoasi monipuolisesti ja opit näyttäviä temppuja, me teemme työtämme sinua varten.

VARAA ILMAINEN AIKA!

Olet askeleen lähempänä

StreetWorkout_PersonalTrainer_2_edited_e

NYT ON SINUN VUOROSI!

TESTIMONIAL_Jarno.jpg

JARNO

”Parasta lajissa on onnistumiset ja itsensä ylittäminen. Plussana hyvä olo treeneistä ja mahtava treeniporukka!”

TESTIMONIAL_JOANNA.jpg

JOANNA

”Streetin harrastaminen on hauskaa, oppii uusia temppuja ja saa lisää voimaa! Valmennus on toteutettu ammattimaisin ja varmoin ottein. Treeneissä on aina kannustavat treenikaverit ja superkannustavat valmentajat!”

TESTIMONIAL_ALEKSI.jpg

ALEKSI

”Jäin koukkuun siihen hyvään yhteishenkeen, itsensä ylittämiseen ja nopeisiin tuloksiin. Porukka aploodaa jos edes uskaltaa yrittää jotain uutta ja pelottavaa. Ja sitku se uus ja pelottava menee, niin valmentajilta tulee siitä haastavampi versio ja vinkit sen tekoon.”

Kiitos viestistasi!

ILMOITTAUDU MUKAAN RYHMIIN

Ilmoittaudu mukaan alla olevan kaavakkeen kautta. Olemme yhteydessä sinuun.

Pääsääntöisesti kaikki jatkoryhmäpaikkamme täytetään peruskurssin kautta. 

Mikäli kaikki jatkoryhmäpaikkamme ovat täynnä, emmekä voi aloittaa uusia peruskursseja, voit kuitenkin päästä harjoittelemaan Personal Training tarjontamme kautta.

bottom of page