top of page

Oletko harjoitellut lajia jo itsenäisesti aikaisemmin, mutta sinua kiinnostaa opetella hieman nopeammalla tahdilla, mutta kuitenkin turvallisesti ja ammattilaisen valvonnassa Street Workout liikkeitä? Voit myös olla jo hetken pidempään harjoitellut näitä liikkeitä, mutta tarvitset ammattilaisen ohjeistusta kuinka kehittyä paremmin näissä liikkeissä.

Street Workout Intensiivi Peruskurssilla pääset heti vauhtiin ja jo ensimmäisellä tunnilla perusteiden läpikäynnin (leuanveto, punnerrukset ym.) jälkeen päästään jo ensimmäisen pääliikkeen harjoitteluun.

Jokainen yksittäinen harjoittelukerta sisältää turvallisen ja lajinomaisen valmistavan alkulämmittelyn, jonka jälkeen siirrytään pääliikkeiden harjoitteluun. Näitä ovat:

 

 • Käsilläseisonnan perusteet (oikeaoppinen asento, ponnistaminen ja tasapainottelu)

 • Front & Back Lever

 • Human Flag

 • Muscle up

Jokaisen pääliikkeen oikeaoppiset suoritustekniikat käydään huolellisesti läpi ja käymme samalla yleisimpiä harjoitteluliikkeitä ja eritasoisia progressioita läpi kunkin liikkeen kohdalla. Kurssin aikana sinulle muodostuu myös yleiskuva siitä, kuinka kauan kunkin liikkeen oppiminen sinun kohdallasi kestää.
 

INTENSIIVI Peruskurssi kestää 6 viikkoa ja sisältää kahden tunnin (2h) treenit kerran viikossa. Hinta 249€.

Kurssille otetaan minimissään 8 henkilöä mukaan, ja kurssi alkaa heti kun tarpeeksi osallistujia on ilmoittautunut, tai aikaisintaan 1.10.2022. (Kurssia ei järjestetä päivinä 15.10. & 5.11.)

STREET WORKOUT INTENSIIVI PERUSKURSSI 6 VIIKKOA

Tervetuloa mukaan treeneihin! Ilmoittaudu kurssille tästä.

INTENSIIVI PERUSKURSSIN JÄLKEEN:

 • Osaat käyttää kehoasi turvallisten ja toimivien liikemallien mukaisesti, ja vältyt ikäviltä loukkaantumisilta ja vammoilta.
   

 • Ymmärrät progressiivisen kehityksen lajinomaisissa liikkeissä kuten Muscle upissa.
   

 • Opit Street Workoutin haastavampien liikkeiden tekniikat ja progressiot: Front Lever, Back Lever, käsilläseisonta, Human Flag & Muscle up.
   

 • Kehität myös monipuolisesti voimatasojasi uusien liikkeiden ja näiden oikeaoppisten harjoittelumetodien avulla.
   

 • Ja se kaikista tärkein. Myös tältä kurssilta saat valmiudet jatkaa Street Workout Jatkoryhmän tunneille kohti elinikäistä harrastusta!

Kesätreeni
bottom of page