top of page

JATKORYHMÄ

(Kurssin minimi ikävaatimus 15-vuotta)

Kesto: 8 viikkoa

Tunnin kesto: 75 minuuttia

Hinnat:
Harjoittelu 2x viikossa: 89 € / kk

Harjoittelu 4x viikossa: 109 € / kk

Jatkoryhmässä harjoittelu edellyttää, että olet käynyt meillä ensin 8 viikon Peruskurssin.

 

Haluamme, että voimme turvallisesti treenata kaikkien Jatkoryhmäläisten kanssa liikkeitä, tietäen että jokaisella harrastajalla on perusteet hallussa. Lajin vaativuus on myös yksi syy sille, että haluamme jokaisen harrastajan käyvän ensin Peruskurssin. Haastavien liikkeiden ymmärtäminen ja treenaaminen vaatii oikeanlaisen ymmärryksen ja ”treenivalmiuden”, joka luodaan 8 viikon Peruskurssilla.


Jatkoryhmässä harjoitellaan aina 8 viikon sykleissä, ja jokainen sykli sisältää aina yhden harjoiteltavan pääliikkeen, samalla ylläpitäen aiemmin opittuja taitoja. Näitä voivat olla mm. Muscle up, Front Lever tai Human Flag. 

Jatkoryhmässä voit harjoitella joko 2 tai 4 kertaa viikossa. Parhaimmillaan harjoittelu sisältää kaksi kertaa viikossa Street Workout liikkeiden harjoittelua, kerran viikossa käsilläseisonnan harjoittelua sekä kerran viikossa voiman kehittämistä perusliikkeillä (mm. leuanvedot, kyykyt, punnerrukset).


Jatkoryhmässä voit jatkaa harrastusta niin pitkään kuin itse haluat, ja palata mukaan harjoittelun pariin koska tahansa!


Tervetuloa treenaamaan Helsingin parhaimpaan treeniyhteisöön! Meillä jokainen harrastaja otetaan avosylin vastaan. Kehitytään yhdessä vahvemmaksi sekä henkisesti että fyysisesti!

Anchor 1
bottom of page