top of page

YKSILÖVALMENNUS

Tavoitteellista valmennusta. Jos haluat kehittyä ammattitaitoisen valmentajan seurassa, jotta voit saavuttaa omia henkilökohtaisia tavoitteita ja saada oikeita tuloksia, valitse itsellesi yksilövalmennus. Yksilövalmennuksessa kartoitetaan alkutilanteesi ja edetään sen mukaan kohti tavoitteitasi. 


Me olemme tehneet virheet puolestasi, käyttänyt aikaa lajin tutkimiseen ja kehittänyt tehokkaimmat ja turvallisimmat tavat kehittyä. Oli tavoitteenasi Muscle up, tai jopa Front Lever, todella kova fyysinen kunto, tai vain uusi terveellinen elämäntapa, jossa samanaikaisesti opit käyttämään omaa kehoasi monipuolisesti ja opit näyttäviä temppuja, me olemme sinua varten! 


Ammattitaitoiset valmentajamme huolehtivat, ettei matkan varrella tule turhia loukkaantumisia, jotka hidastavat kehitystäsi. Valmennuksemme perustuu pitkäjänteiseen työhön, mutta varmoihin tuloksiin. Jos olet oikeasti valmis tekemään töitä unelmiesi eteen, toimi nyt ja varaa maksuton valmennus konsultaatio ammattilaisiltamme!

 

Oletko innoissasi oleva lajin parissa aloitteleva tai jo lajin harrastaja, mutta ryhmätunnit eivät sovi aikatauluusi, ja kaipaat opastusta lajin progressiiviseen harjoitteluun, tai tukea pitkäntähtäimen tavoitteisiisi, kuten esimerkiksi Front Leverin tai Muscle upin harjoittelemiseen? Helsingin Street Workout tarjoaa myös yksilövalmennusta eri toimipaikoissa, jotta sinunkin olisi mahdollista saavuttaa treenitavoitteesi ja mahdottomalta tuntuvat unelmiesi liikkeet!

Me olemme tehneet virheet puolestasi, käyttänyt aikaa lajin tutkimiseen ja kehittänyt tehokkaimmat ja turvallisimmat tavat kehittyä. Oli tavoitteenasi Muscle up, tai jopa Front Lever, todella kova fyysinen kunto, tai vain uusi terveellinen elämäntapa, jossa samanaikaisesti opit käyttämään omaa kehoasi monipuolisesti ja opit näyttäviä temppuja, me teemme työtämme sinua varten.

IMG_9780.jpg
bottom of page